ORGANITZACIÓ INWA

INWA-Spain

INWA-Spain és la representant oficial a Espanya de l'organització mundial de Nordic Walking INWA -International Nordic Walking Federation-, amb seu a Finlàndia. Té com a missió la promoció i el desenvolupament de la marxa nòrdica per tot el territori estatal, on és l'única organització autoritzada per la INWA per impartir la formació d'instructors, vetllant pel bon desenvolupament de la formació impartida pels seus entrenadors, i expediendo els corresponents diplomes. El seu comitè de formació adaptarà les metodologies de la INWA, tant per als seus cursos d'iniciació a tècnic esportiu, instructor, i els corresponents cursos de reciclatge.

La seva seu és al Pirineu de Lleida, al municipi de Montferrer i Castellbó, a l'Alt Urgell, on va iniciar el seu camí l'any 2005 de la mà de l'Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya. Té un Consell de Direcció format per un president, que té al damunt la representació a la INWA, un vicepresident, un secretari, un tresorer i els corresponents coordinadors de les diferents comissions que es vagin creant a mesura que el seu desenvolupament i creixement al llarg del territori vagi consolidant. També disposa de diversos coordinadors territorials en diferents comunitats autònomes, i d'entrenadors nacionals.


Curs Instructors La Seu d’Urgell. novembre 2010                      

La INWA

La International Nordic Walking Federation -INWA-, és l'organització mundial de Nordic Walking, reconeguda per les organitzacions mundials de l'esport i de la salut. La INWA és membre de Tafisa -The Association For International Sport for All-, present a 132 països, i reconeguda pel Comitè Olímpic Internacional-CIO-, per la World Healt Organization-WHO-i per l'International Council of Sport Science and Physical Education-ICSSPE-de la UNESCO.

Fundada l'any 2000, té la seu a Finlàndia. Té presència a 40 països, amb 20 representacions oficials. Disposa d'un Comitè Internacional d'Educació, format per entrenadors internacionals i experts de diferents països, persones amb una gran experiència en el camp de l'educació, dels esports, la medicina esportiva i la condició física relacionada amb la salut. La seva missió és la de vetllar per la promoció i el desenvolupament del Nordic Walking a tot el món, sota quatre principis fonamentals:

- Qualitat: com el més alt nivell de pràctica que podem assolir en l'educació i en el comportament
- Respecte: a la diversitat de cultures, organitzacions i persones
- Lleialtat: en la cooperació mitjançant associacions compromeses a llarg termini
- Cura: oferint ajuda per canviar el comportament i la qualitat de vida de les persones.


Curs National Coach Riba de Garda (Itàlia) abril 2011             
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nova convocatòria de CIATE de Marxa Nòrdica

Finalitza el CIATE 2017

Nou curs d'instructor/a de Marxa Nòrdica INWA