Finalitza el CIATE 2017


Aquest dissabte ha finalitzat el que potser ha estat un dels Curs d'Iniciació a Tècnic/a d'Esport (CIATE) en Marxa Nòrdica més plurals de tots els que s'han realitzat.

El CIATE en Marxa Nòrdica és un programa formatiu de l'Escola Catalana de l'Esport (ECE) del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya que "ofereix una informació de qualitat adequada, facilita la informació bàsica per a la realització d’activitats esportives". "Aquesta formació està adreçada al voluntariat i el seu certificat d’assistència no dóna accés al Registre Oficial de Professionals de l'Esport".

L'edició d'enguany ha comptat amb quatre formadors INWA National Trainers i s'ha celebrat a l'ECE, Collserola i el CEM Les Moreres. Aquesta darrera instal·lació, tot i no estar prevista en un inici, ha pogut suplir la incidència del darrer moment de no poder disposar d'una aula a l'ECE per a la darrera sessió en la data que estava prevista.

Finalment, desitjar molta sort a totes les persones participants desitjant que hagin gaudit de tot el procés d'aprenentatge i donar-los la benvinguda a aquesta gran família de persones formades en el mètode de les 10 passes INWA.

Salut i molta marxa!!!

Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Curs instructor/a Marxa Nòrdica a Valls