Bon balanç de la 2a Estada Nordic Walking Pirineus celebrada a La Seu d'Urgell

La II Estada Nordic Walking Pirineus ha aplegat aquest cap de setmana a La Seu d'Urgell un centenar d'aficionats a la marxa nòrdica, que ha atret practicants del Pirineu i de la resta de Catalunya, a més de Navarra, el País Basc, i Andorra, que han pogut gaudir de nombroses activitats vinculades a aquesta pràctica esportiva: sessió de NW, curs de perfeccionament, descoberta cultural de La Seu d’Urgell, masters class, conferències, sortida nocturn amb sopar sota les estrelles, tres caminades, sorteig de regals, i un dinar de germanor.

En la trobada han participat instructors de la Xarxa d’Instructors i Instructores de Marxa Nòrdica de Catalunya, provinents de l’Alt Urgell, l’Anoia, el Bages, el Barcelonès, la Cerdanya, el Ripollès, el Vallès Occidental, i de la Red de Instructores/as de INWA-Spain de Navarra i Esukadi, i d’ANWI-INWA d’Itàlia.


Els organitzadors han remarcat el salt qualitatiu d'aquesta pràctica esportiva durant els últims anys. "L'esperit de l'estada era promoure la formació i creiem que ho hem aconseguit, i això és important perquè cal tenir en compte que els beneficis del nordic walking augmenten amb una bona tècnica".

Els assistents han pogut gaudir durant el cap de setmana de les explicacions i classes de la italiana Michela Colagiovanni, entrenadora nacional de Gimnàstica Rítmica, monitora d’spinning i Nordic Walking coach ANWI-INWA. Colagiovanni ha incidit en les ganes d'aprendre dels assistents i la bona organització. Tanmateix, ha lloat el territori, "ideal per gaudir de la marxa nòrdica". El conjunt d'activitats han tingut com a centre operatiu el Parc Olímpic del Segre.


























Agrair la col.laboració de Nordic Walking Nordic Esport, Nordic Walking Pirineus , Nordic Walking Catalunya INWA-Spain, Bendhora, i Club Nordic Walking Catalunya Central, així com l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Tot Nordic, Turisme La Seu, Parc Olímpic del Segre; i les marques i comercials Salomon, TSL, One-Way, Swix, TrangoWorld, i Nordic Esport, així com a Michela Colagiovanni, Feliu Funollet i Cristina Gonzalez Castro. I Llívia 100x100 Solidària.

Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Curs instructor/a Marxa Nòrdica a Valls