Primavera carregada de marxa nòrdica a Manresa

El Nordic Walking premsa 1 Força especial AQUESTA primavera, con Tot un seguit d'esdeveniments i activitats que intensifiquin l'agenda anual de caminades i activitats de marxa nòrdica organitzades a la capital del Bages, just 1 any Despres que la ciutat acollís a els actes centrals de commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física, organitzats per la FUB-Bages Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Manresa i ALTRES ENTITATS. AQUESTA és una mostra de les Activitats que d'una primavera excepcional.

Diumenge 23 de març  , al Parc del Cardener, tindrà lloc 1 Curs d'Iniciació a la Marxa Nòrdica , Organitzat per Meandre i Nordic Walking Pirineus. 

Diumenge 6 d'd'abril * , del Parc del Cardener, Segon Curs d'Iniciació a la Marxa Nòrdica , Organitzat per Meandre i Nordic Walking Pirineus. 

Diumenge 13 d'abril * , sortida  Viladordis - Cingle de la Roca Tinyosa , A càrrec de Meandre, Dins la programació d'anual Sortides de marxa nòrdica a l'Anella Verda.

Dimarts 1, dijous 3, dimarts 8 i dijous 10 d'abril * , 4 sessions de marxa nòrdica amb 3 grups de pacients del Departament de Rehabilitació d'Althaia, Dins el programa de "Marxa Nòrdica com a Eina de rehabilitació".  

Dies 25, 26 i 27 d'abril , a l'Alberg del Carme, Curs d'Instructors de Nordic Walking , Organitzat per Nordic Walking Catalunya - INWA-Spain, con la col.laboració d'Althaia, Meandre i l'Alberg de l' carme. 

(*) Actes de commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física -6 d'abril-.


















La ciutat de Manresa s'està guanyant un nom propi en el món de la marxa nòrdica, al costat-i d'altres localitats com la Seu d'Urgell o Calafell. Cal recordar que l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha Estat el Segon de Catalunya a introduïr AQUESTA disciplina per fermentació rehabilitació. 

Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Curs instructor/a Marxa Nòrdica a Valls