Nordic Walking Catalunya, present a la Convenció de la INWA


La Convenció Anual de la Federació Internacional de Nordic Walking (INWA), tindrà lloc a Gdansk (Polònia) dels dies 3 al 6 d'octubre. Es tracta d'una oportunitat per als instructors i les instructores de Nordic Walking dels 22 països membres, per a intercanviar experiències i formar-se en les últimes novetats en el món de la marxa nòrdica.


NORDIC WALKING CATALUNYA participarà activament en aquesta Convenció, com a part de la delegació d'INWA-Spain, amb una ponència científica impartida per Jordi Pau Caballero "Nordic Walking, a public health tool. Nordic Walking Catalunya-INWA-Spain´s partnership with the Catalan Government" / "Nordic Walking en programes públics de salut. Col.laboració de Nordic Walking Catalunya - INWA-Spain amb la Generalitat de Catalunya".

  
La delegació d'INWA-Spain estarà formada per Jordi Pau Caballero, national coach i Secretari d'INWA-Spain; Cristina Gonzalez, national coach i delegada a Euskadi; Pedro Pallas, national coach i delegat d'Aragó; i l'instructor d'Euskadi Andoni Urkiola. Aquest esdeveniment internacional és un dels plats forts d'aquesta nova temporada i segur portarà moltes novetats.

Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Curs instructor/a Marxa Nòrdica a Valls