Bon inici de curs

Estem preparant la nova temporada, i ens posem a la vostra disposició perquè conegueu les nostres propostes en diversos àmbits. Serietat, rigor, professionalitat i prestigi avalen el nostre treball.

- Missió (serietat):
El nostre únic objectiu és la formació de docents de la marxa nòrdica, que ensenyin la tècnica diagonal sota la Metodologia de lws 10 Passes de la INWA, sota dues premisses importants: millorar el seu nivell tècnic, i dotar-los de recursos pedagògics per a l'ensenyament del Nordic Walking .

- Concepte de Nordic Walking modern (valor):
Treballar l'ensenyament de la marxa nòrdica d'una manera simple, fent-ho fàcil, sota el principi de respectar el patró de marxa biomecànicament correcta. Un ensenyament basat en tres principis: una postura correcta, la tècnica correcta de caminar, i l'ús correcte dels bastons. Un objectiu: aconseguir el benestar integral de les persones a través de la pràctica d'aquesta activitat física saludable.

- Formació (rigor):
Basada en el treball d'un equip docent qualificat amb titulacions oficials reconegudes, i la seva coordinació, a nivell internacional, amb el Comitè de Formació de la INWA, estructurant una oferta formativa basada en:

A. Cursos d'Iniciació a Tècnic Esportiu en la modalitat de Marxa Nòrdica, amb acreditació del Consell Català de l'Esport de la Generalitat. Adreçat a persones sense formació oficial reconeguda en el camp de l'esport, l'activitat física i ciències de la salut. Permet accedir al nivell 2, Instructor de marxa nòrdica. Àmbit: Catalunya

B. Cursos d'Instructor de Nòrdic Walking, amb acreditació de la International Nordic Walking Federation-INWA-. Adreçat a persones amb formació oficial reconeguda en el camp de l'esport, l'activitat física i ciències de la salut. Àmbit: estatal

- Promoció (professionalitat):
Presentació de la xarxa d'instructors i instructores de marxa nòrdica de Catalunya, Euskadi, Madrid i Aragó.

- Internacionalització (prestigi):
Participació en la Convenció de l'INWA que, sota el lema "Ciència i Esport com a element principal en el Nordic Walking", tindrà lloc del 3 al 6 d'octubre, a l'Acadèmia d'Educació Física i de l'Esport de la Universitat Jedrzej Sniadecki de Gdansk (Polònia).



No dubteu en plantejar les vostres inquietuds. Bon inici de curs.

Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Curs instructor/a Marxa Nòrdica a Valls