Nordic Walking cardioprotegit: Projecte Salvavides


Des del dia 1 d'abril, l' Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus participa en el Projecte Salvavides. L'objectiu és assolir el finançament d'un DEA per a personal no mèdic, per tal de dotar a les seves activitats d'aquest equipament, vital per a poder desenvolupar activitats de Nordic Walking cardioprotegides. En el decurs de les "Caminades saludables de marxa nòrdica", organitzades per Nordic Walking Pirineus en el mes d'abril, s'ha aconseguit recaptar el 20% del cost d'un desfibril.lador semi-automàtic.

El director científic del Projecte Salvavides és el Doctor Josep Brugada, reconegut especialista en Cardiología, i compta amb el suport, entre d'altres, del Consell Català de Ressuscitació. En el decurs dels propers mesos, l'entitat oferirà diverses sessions i actes divulgatius, promovent la importància de l'activitat física mitjançant la marxa nòrdica, juntament amb una alimentació saludable, i el coneixement de recursos de cardioprotecció. Les sessions aniran a càrrec d'un docent degudament qüalificat, tècnic esportiu i instructor de la INWA, amb un perfil de formació en Assistència Sanitària Inmediata nivell 2 -amb carnet per a l'ús del DEA per a personal no mèdic-, i de promotor de la salut a través de l'activitat física.


Si voleu més informació, o que us organitzem alguna sessió, us podeu posar en contacte amb nordicwalkingpirineus@gmail.com

Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Formant nous/ves instructors/es de Marxa Nòrdica INWA a La Garriga