Apoteòsic cap de setmana: tres nivells de formació, i esdeveniments esportius i de salut


El cap de setmana del 20 i 21 d’abril significarà una data important pel treball que anem desenvolupant els instructors i els formadors d’ INWA-Spain, degut a que s’ han desenvolupat en un mateix cap de setmana activitats inherents als diversos nivells de Nordic Walking.

Curs d’ iniciació al Nordic Walking - Puigcerdà, 20 d’ abril de 2013
Organitzat per l’ Ajuntament de Puigcerdà, amb el suport del programa Dipsalut, impartit por Nordic Walking Pirineus. Curs intensiu de 7 hores de durada, ensenyant la tècnica diagonal sota la metodologia de les 10 passes de la INWA.


Curs d’ Iniciació a Tècnic Esportiu en la modalitat de Nordic Walking - Calafell, 20 d’ abril de 2013
Organitzat per Nordic Walking Catalunya INWA-Spain, amb el suport de l’ Ajuntament de Calafell, i amb certificació del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Es varen impartir 8 hores del Bloc Comú, d’un curs que té una durada de 50 hores en 5 caps de setmana, impartint al tècnica diagonal sota la metodologia de les 10 passes de la INWA.



Curs d’ Instructor de Nordic Walking, i mòdul de reciclatge d’instructors INWA - Gorliz, 19, 20 i 21 d’abril de 2013
Organitzat per la Escuela de Nordic Walking del Ayuntamiento de Gorliz i Nordic Walking Euzkadi INWA-Spain. Es varen impartir 22 hores de docència a professionals de l’educació física, profunditzant en la tècnica diagonal sota la metodologia de les 10 passes de la INWA.


Trailwalker 2013 Intermón-Oxfam, Olot - Sant Feliu de Guíxols, 20 yi21 d’ abril de 2013
Èxit de l’equip 100x100 Cerdanya Solidària, que participava realitzant el recorregut de 100 km amb la tècnica diagonal. L’ equip estava integrat per un instructor i dos alumnes del CIATE de Nordic Walking. Enhorabona, equip!!


Caminada saludable de marxa nòrdica - Puigcerdà, 21 d’ abril de 2013
Organitzada per Nordic Walking Pirineus, amb la col.laboració de l’ Ajuntament de Puigcerdà y el Consell Esportiu de la Cerdanya, per a commemorar el Dia Mundial de l’ Activitat Física a Catalunya.



Entrades populars d'aquest blog

Ens traslladem!!!

Marxa Nòrdica i patologies respiratòries

Formant nous/ves instructors/es de Marxa Nòrdica INWA a La Garriga